Stefano Di Bene

Naam:
Stefano Di Bene

Geboortedatum:
13 januari 1992

Woonplaats:
Gent

Beroep:
Kelner

Hoe, waarom en wanneer ben jij gestart met vissen?

Op vijfjarige leeftijd ging ik mee mijn de toenmalige vriend van mijn tante mee gaan vissen die viste op karper.
Van mijn eerste communie tot op heden gaan al mijn extra centen naar het verbeteren van mijn materiaal en naar mijn passie voor het vissen.
Ik ben begonnen op kleine waters en na jaren vissen ben ik overgeschakeld naar grote waters zoals Damvallei en Eendemeer.
Daar heb ik geleerd hoe ik grote waters moet aanpakken.
Sinds de opening van het Eendemeer heb ik Speedcarp leren kennen via andere vissers .
Met deze bollies ving ik direct een van de top vissen van het water, sindsdien vis ik met niets anders dan Speedcarp

Op welke type water vis je het liefste en waarom?

Vroeger viste ik vooral op druk beviste waters maar sinds heden vis ik in België vooral op kanalen, grote openbare waters en kreken in Nederland. Het liefst vis ik elke week in Frankrijk omdat ik daar meer voldoening haal uit mijn visserij. Daar bevis ik vooral de rivier omdat dit nog een echte uitdaging is en bij de moeilijkere openbare wateren wordt gerekend.

Wat is je persoonlijke records in België en buitenland en vertel er wat meer over.

Mijn persoonlijk record in België is 23.2kg schubkarper van het Eendemeer die ving ik toen op de tropical ice uit ons gamma.
Mijn grootste spiegel in België is 20.9 van Damvallei meer in Destelbergen, dit was ook mijn eerste 20 plus die ik ving op 18-jarige leeftijd.
In Nederland is mijn persoonlijk record 20.4 kg schubkarper.
In Frankrijk heb ik een spiegel van 25.8 kg mogen verwelkomen op een openbaar druk bevist water op de krill langoustine .

Wat is je favoriete rig en montage ?

Mijne favoriete rig is de anti blow back combi rig en voor popup vissen is deze de multi rig om dat deze altijd mooi in de onderlip haakt en heel efficient is.
Ik vis vooral inline omdat deze rapper prikt dan met een leadclip.

Wat is je favoriete Speedcarp -aas en op welke manier gebruik je het.

Deze is voor mij zonder twijfel onze Krill Langoustines me deze boilies heb ik grote moeilijke waters al heel mooie resultaten mee behaald.
En sinds kort vis ik ook heel graag met Red all Spice deze soak ik dan in Spice dip een paar dagen voor ik ga vissen, voor een nog beter effect te creëren in het water.

Heb je nog raad voor je collega -karpervissers?

Geniet van u visserij..
Wie doorzet wordt beloond! Kijk niet veel naar andere vissers doe gewoon je eigen ding, het zal je nog meer voldoening geven.
Probeer zeker eens paar boillies uit ons gamma het zal je verbazen wat voor goeie resultaten je kunt behalen , tot aan de waterkant !

Vang ze !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *