Magic Scopex

Klik op de foto voor de webshop

Scopex, vermoedelijk de meest bekende maar wij voegen er een ferme dosis vangstgarantie aan toe !

Scopex moeten wij U niet meer leren kennen, het is ongetwijfeld één van de bekendste boilies die elke karpervisser wel eens gebruikt heeft.

De karpers kennen het zeker en vast en zijn daardoor enigszins terughoudend maar daar hebben wij een ferme verandering in gebracht.

Onze Magic Scopex is gans het jaar inzetbaar en bevat een heel grote dosis vismeel. Als flavour is het logisch dat Scopex gebruikt wordt maar daar wordt nu ook Squid aan toegevoegd. De basis van de boilie werd verrijkt met exotisch rood fruit en dit alles samen zorgt voor een Scopex-boilie die de karperwereld zal (ondertussen al volop aan het bewijzen…) ondersteboven zetten.

De testresultaten zijn eigenlijk te mooi om waar te zijn maar neem van ons aan, ze spreken boekdelen !!!

Niets houd U tegen zelf dergelijke vangresultaten te scoren en wij raden U dan ook aan deze boilies te gebruiken.

Wij zijn er van overtuigd dat deze boilie uw favoriet wordt, zowel inzetbaar in afgesloten wateren of rivieren/kanalen. Let wel op indien er een invasie van krabben is, ook zij zullen deze boilie niet links laten liggen maar er zijn genoeg hulpmiddelen op de markt die er voor zorgen dat je toch met een gerust hart kan vissen. Hiervoor raden wij dan ook zeker onze hookbait aan, deze zijn zodanig hard gemaakt dat het voor de krabben uiterst moeilijk wordt om uw haak leeg te wreten !!!

Wensen jullie heel veel succes !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *