Zijn we goed bezig ?

Ard, onze Nederlandse fieldtester is bezig met een indrukwekkende reeks vissen….

Klaar met werken en naar het kanaal gereden om dit weekend een mooie vis te gaan vangen..1e nacht was een blank, de volgende ochtend lagen mijn spullen dus al om 11 uur weer in de bus om op zoektocht te gaan of ik ergens vissen kon spotten.. een paar uurtjes rond gereden maar niks te zien van beweging of vissen in de kanten of tussen het wier….

Dan maar naar huis, en eens gaan kijken of de vissen op mijn thuis watertje wel aan het azen zijn.. daar aangekomen en je zag duidelijk dat vissen actief aan azen waren.. her en der flink wat aas bellen aan oppervlak. mijn stekje gekozen…… en om 12 uur s’nachts krijg ik mijn eerste beet, echter zwemt deze vis zich vast midden op het water ergens aan de bodem.

1 keer voel ik door het obstakel heen de vis nog lijn pakken van de molen.. wat een kleine vis meestal niet doet.. dus dacht toch al meteen aan een wat groter exemplaar….. maar helaas deze zat muur vast en was niet meer los te krijgen.. helaas verspil ik dus mijn eerste beet.. snel mijn lijn knopen en terug er in.

s’Morgens vroeg om half 7 weer prijs.. deze vis dirigeerde ik ook direct naar het landingsnet en tikte op de klok 21.5 kg.. tijdens de foto serie vertrok mijn ander hengel ook dus 2 vissen tegelijk op de kant.. de andere vis (spiegel) was 17 kg.. dus had ik in eens mijn matje goed vol…..


Het SPEEDCARP snoepgoed zorgde voor een totale chaos die nacht terwijl het bij andere vissers heel stil bleef….. niet te weten wat er de rest van de week nog ging gebeuren……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *