Rainbow Lake/Lac de Curton

Onlangs was Jerry met een paar vrienden op het befaamde Rainbow lake. Dit water is een echte uitdaging en niet het minst door de geduchte karpers die zowat alles hebben gezien maar vooral door de specifieke omgeving, obstakels en dergelijke, echt een water die elke visser tot het uiterste van zijn kunnen brengt ….

Schitterende schub van 30.100kg

De omstandigheden waren nu ook van die aard dat er hard moest gewerkt worden om een vis te verleiden maar uiteindelijk is dat toch gelukt en dit werd zeker positief in de hand gewerkt door het gebruikte aas.

De Green Lipped Mussel (GLM) was het aas dat de schuwe karpers wist te verleiden, de mix van verschillende maten en het verkruimelen van de boilies hebben er toe geleid dat een paar vissen in deze moeilijke omstandigheden alsnog getriggerd konden worden en zich kort lieten fotograferen. De boilies waren trouwens gesoakt in onze steeds populairder wordende boost, uiteraard werd er gekozen voor de boost GLM.

Hieronder een selectie foto’s van deze moeilijke maar toch geslaagde trip naar het zuiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *