Een dagje vissen met familie

Testvisser Davy had onlangs zijn jaarlijks terugkerende visdag gepland met zijn neefjes.

S’avonds begonnen om 18.00u….. lang moesten ze niet wachten want binnen de kortste keren gierden de beetverklikkers het uit. Algauw stond de teller op 10 stuks en de volgende dag is de teller geëindigd op 17 stuks. (als we de tel al niet kwijt waren…..)

Al bij al een super resultaat, de neefjes waren super fier met al die fraaie karpers. Gelukkig werden niet alle vangsten s’nachts gerealiseerd waardoor en heel wat leuke plaatjes konden vereeuwigd worden.

Het waren niet allemaal de grootste karpers maar dat kon het plezier niet drukken.

Wederom waren de boilies van Speedcarp geliefd door de karpers, dit maal werd er geopteerd voor de Peach Pineapple en The Secret Mulberry.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *