Mei 2019

Inderdaad, we zijn al mei en de resultaten laten niet op zich wachten…..

Davy met een prachtspiegel

Davy, de nieuwste telg bij de testvissers kan zijn geluk niet op, amper een paar dagen na het gebruik van de Speedcarp boilies (Krill Langoustines) was het al goed prijs met deze fantastische spiegel.

Ondertussen zijn de vangsten met onze boilies zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan en zijn de nieuwe boilies een schot in de roos gebleken. Op vele waters waar Scopex geen resultaat meer gaven zien we een unieke stijging met dit aas, Magic Scopex hakt er gewoon in, en dat verwonderd ons eigenlijk niet door zijn unieke samenstelling vismelen en de extra toevoeging van onze gewaardeerde Squid-flavour.

Uw interesse gewekt, schakel dan snel over naar onze webshop….. leg uw netten al maar klaar, je zal ze nodig hebben !!

Tight lines

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *